Superliga de fotbal: Rapid-FCSB, ultimul meci din play-off

  • Rapid Bucureşti-FCSB este ultimul meci din play-off-ul Superligii de fotbal.
  • Partida se va disputa duminică, pe stadionul Giuleşti.
323 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal: Rapid-FCSB, ultimul meci din play-off

Superliga de fotbal: Rapid-FCSB, ultimul meci din play-off

Meciul Rapid Bucureşti-FCSB va începe la ora 21.00. Partida nu mai are nicio miză deoarece FCSB este deja campioana României, iar Rapid nu mai poate prinde podiumul campionatului naţional. Înainte de ultimul meci al play-off-ului Superligii, FCSB este pe primul loc şi are 49 de puncte. Rapid este pe locul 6 cu 29 de puncte.

Sâmbătă, CFR Cluj şi-a asigurat locul 2 în clasament după ce învins Farul Constanţa, scor 5-1. Tot sâmbătă, Universitatea Craiova a trecut pe teren propriu de Sepsi Sf.Gheorghe, scor 3-2.

În urma acestui rezultat, oltenii au terminat pe locul 3 şi vor juca un meci de baraj pe stadionul din Craiova, pentru un loc în Conference League. Universitatea va întâlni învingătoarea din partida Oţelul Galaţi-U Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici